ss_blog_claim=cc6fc443f70523e32a00ef88d4f1ac95

Saturday, August 12, 2017

Seterika Philips Perfect Care Aqua gc8625 review

Selepas pakai amway magic iron (Seterika Philips Perfect Care Aqua gc8625) selama 2 tahun, saya nak kongsikan 5 kebaikan amway steam iron gc8625.

1. Harga ahli iron amway memang sangat MURAH!!! 

gc8625/30 RM 1325 + XL size ironing board PERCUMA


gc9630/20 RM 1859 (official from www.phillips.com.my)


kalau pergi lazada.com.my

Harga boleh dari RM 1299 sampai RM 1799? kenapa macam tu?

RM 1299 + RM 7.50 (standard delivery) tidak dapat ironing board lazada link

Kalau u call direct peri phillips, jawapan dari phillips barangan yang jual kat lazada x dapat cover warranty...

gc9622 RM 1699 (official from www.phillips.com.my)


masa promosi pun RM 1610, x semestinya dapat Percuma ironing board dan x dapat bayar ansuran...


Model gc8625 dari amway dapat ironing board size XL PERCUMA!!! kalau beli kat lazada ironing board saja nilai RM 400++. Harga amway iron + ironing board hanya RM 1325!!


Granit Ironing board yang percuma ni XL size, nilai RM 400++, lihat beza dengan ironing board yang biasa....



2. Teknologi Optimal Temperature yang sanggat canggih, boleh iron apa-apa jenis kain, tak perlu adjust temperature!!


p/s : model gc8625 x ada cartridge seperti yang tunjuk dalam video di atas

nak baca lebih lanjut amway magic iron

3. Ultra fast ironing sesuai untuk pakai di rumah. Boleh iron selama 2.5 jam beterusan

kalau kita banding specifikasi untuk 3 model Seterika Philips Perfect Care Aqua yang paling laku :

Pressure 5.8 bar
300g steam boost
2.5L water tank (model gc8625)
klik sini untuk baca specifikasi model gc8625

vs

Pressure 6.7 bar
470g steam boost
1.8L water tank (model gc9630)
klik sini untuk baca specifikasi model gc9630


vs

Pressure 6.5 bar
450g steam boost
1.8L water tank (model gc9622)
klik sini untuk baca specifikasi model gc9622

According to phillips, kalau pakai kat rumah, model gc8625 pressure 5.8 bar dah cukup baik!!!


4. 100% Guarantee tidak bakar pada apa-apa material

sila tengok video demo baloon ni :



5. Sangat Senang Untuk Maintenance, De-cal mode memanjangkan hayat phillips perfectcare aqua gc8625!

Lihat video di bawah dari masa 4.38 sampai 5.40 untuk maintenance de-cal
Warranty selama 2 tahun dari phillips.



Harga Iron Amway : RM 1590

Harga Promosi : RM 1325 

PERCUMA papan seterika Philips import dari UK nilai RM 400 dan DVD dengan pembelian Seterika PerfectCare Aqua Philips. 

PERCUMA delivery seluruh Malaysia. 

Boleh buat Ansuran 12 bulan dengan kad kredit. 


Extra hadiah percuma utk pembelian dari 30 Ogos sampai 30 September, ironing board Besar (nilai RM 400+) + Ironing board cover (nilai RM 99)




#modelironphilipsamway
#modelironamway
#hargasteamironphilips
#hargaahliironphilipsamway


watsapp or call 
Ding 016-2343311
Huiyin 016-2961283


Boleh baca lanjut Noxxa periuk amway di sini

No comments: